EROSIONSSKYDD

Vid kajer, dammar och vattendrag

När ditt företag arbetar med projekt som kräver erosionsskydd, särskilt vid kajer, dammar och vattendrag, erbjuder våra gabioner en robust och miljövänlig lösning. Vi jobbar uteslutande med företag och vi är här för att tillhandahålla expertis och högkvalitativa produkter som passar just dina projektbehov.

Erosion kan vara en allvarlig fråga, särskilt vid vattenmassor, där marken ständigt utsätts för vattens flöde. Våra gabioner erbjuder ett effektivt skydd mot denna typ av erosion. Stenmaterialet vi använder är naturligt och vi anpassar stenarnas storlek baserat på hur vattnet strömmar. Detta skapar en mer effektiv barriär och säkerställer att ditt erosionsskydd håller under lång tid.

Robust och miljövänliga lösningar med erosionsskydd

Våra gabioner står emot belastningar under lång tid och är speciellt konstruerade för att stå emot erosionens effekter. Med en robust och självbärande burkonstruktion, kan våra gabioner anpassas för att möta ditt företags unika behov.

Gabioner är inte bara hållbara, de är också ett miljövänligt alternativ. Med ett cirka 80 % lägre klimatavtryck än motsvarande mur i betong, är våra gabioner ett utmärkt val för företag som strävar efter att minska sin miljöpåverkan.

Erosionsskydd för enkel installation och flexibel design

Gabioner levereras färdigpackade till byggplatsen där de lyfts på plats och förankras. Detta gör installationsprocessen snabb och smidig, vilket sparar ditt företag både tid och resurser.

Även om gabioner som erosionsskydd är robusta och hållfasta, behåller de fortfarande en viss grad av flexibilitet. Detta gör att de kan anpassas och formgas för att passa ditt specifika projekt och landskap, vilket ger en naturlig och estetiskt tilltalande lösning på erosionsskydd.

Teknisk data

LÄNKAR OCH FILER

Flexibel

Anpassningsbar

Robust och självbärande burkonstruktion

Självdränerande

Cirka 80 % lägre klimatavtryck än motsvarande mur i betong

Bullerreducerande och ljudabsorberande

FAQ - Vanliga frågor om erosionsskydd

Vad är en gabion och hur används den som erosionsskydd?

En gabion är en bur eller korg fylld med sten som används för att förhindra erosion, bland annat vid kajer, dammar och vattendrag. Gabioner är flexibla, robusta och mycket hållbara, vilket gör dem idealiska för detta ändamål. De står emot belastningar under lång tid och är speciellt konstruerade för att stå emot erosionens effekter.

Varför ska jag välja gabioner för mitt företags erosionsskyddsbehov?

Gabioner erbjuder flera fördelar när det gäller erosionsskydd. De är starka, hållbara och flexibla, vilket gör att de kan anpassas till ditt specifika projekt. Dessutom har de ett cirka 80 % lägre klimatavtryck än motsvarande mur i betong, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ.

Hur installerar man en gabion som erosionsskydd?

Gabioner levereras färdigpackade till byggplatsen där de lyfts på plats och förankras. Detta gör installationsprocessen snabb och smidig, vilket sparar ditt företag både tid och resurser.