Kvalitet och innovation sedan 2008

Sedan 2008 har vi levererat gabioner med en unik självbärande lösning som vi är ensamma om i Skandinavien. Sedan dess har vi också utvecklat tjänster och logistik kring produktionsprocessen. Kvalitet och innovation är våra ledord och vår vision är att vara det bästa valet på marknaden.   

Stabil samarbetspartner

Vi är gärna med från början i bygg- och anläggningsprojekt. Då kommer vår expertis till sin rätt och vi kan föreslå lösningar tillsammans med arkitekter, konstruktörer och entreprenörer. Ambitionen är att vara en relevant och stabil samarbetspartner som hjälper till att lösa dina och beställarens utmaningar.

Vi guidar dig rätt!

Gabioner Sweden har lång erfarenhet av både stora och små projekt. Med snabba lagerleveranser och mobila anläggningar kan vi tillgodose dina behov av effektivitet och miljöhänsyn. Hör av dig redan idag, ring, mejla eller via formuläret nedan.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

För att hjälpa oss förstå hur vi kan fortsätta förbättra våra tjänster, skulle vi gärna veta hur du kom i kontakt med oss. Vänligen välj en av följande alternativ. Tack för att du delar med dig av din information!

Observera att när du skickar in detta formulär samlar vi in dina personuppgifter.

Anna Akergren Gabioner Sweden verksamhetsansvarig

Anna Åkergren

Gabioner Sweden Anders Granstrom saljare

Anders Granström