FASADBEKLÄDNAD

Skapa unika och hållfasta fasader för ditt företag

Föreställ dig en företagsfasad som inte bara sticker ut ur mängden, utan även ger en hållbar och robust lösning. Våra gabioner kan göra denna vision till verklighet. Genom att bygga endast 125 mm på befintlig fasad erbjuder vi en lösning som är både ekonomiskt och praktiskt genomförbar för alla typer av företag.

Fasadelementen levereras tomma, vilket ger dig full kontroll över den estetiska designen. Du kan fylla dem för hand på plats, vilket gör att du kan välja den sten som bäst återspeglar ditt företags image. Vi tillhandahåller också alla nödvändiga infästningar, vilket gör monteringen till en enkel process.

Att välja olika stensorter i olika färger gör att du kan skapa en levande och unik fasad som verkligen representerar ditt företag. Gabionfasader är inte bara visuellt tilltalande, de är också ett utmärkt sätt att visa upp ditt företags engagemang för hållbarhet och miljöskydd.

Nya möjligheter med gabioner

Våra gabionfasader ger dig möjligheten att ta ditt företags estetik till nya höjder. Med sin flexibilitet och anpassningsbarhet kan de anpassas efter vilken form, storlek eller stil som helst, vilket gör dem perfekta för alla typer av byggnader. Om du vill göra ett djärvt uttalande, kombinera olika färger och texturer för att skapa en fasad som ingen annan.

Men skönhet är inte allt – våra gabioner är lika robusta och hållfasta som de är attraktiva. Den självbärande burkonstruktionen ger en stark och hållbar lösning som kan stå emot både tidens tand och elementen. Dessutom är våra gabioner självdränerande, vilket effektivt förhindrar vattenskador och bidrar till deras långa livslängd.

Fasadbeklädnad för en miljövänlig fasad

Att välja en fasadbeklädnad med gabioner är att välja en lösning med ett cirka 80 % lägre klimatavtryck jämfört med motsvarande mur i betong. Det är ett konkret steg mot en mer hållbar framtid för ditt företag, och det skickar ett starkt meddelande till dina kunder och partners om ditt engagemang för miljön.

Gabioner som fasadbeklädnad är också bullerreducerande och ljudabsorberande, vilket gör dem till ett utmärkt val för arbetsplatser i bullriga områden. Dämpa ljudet och skapa en lugnare, mer produktiv arbetsmiljö med våra gabionfasader.

Teknisk data

LÄNKAR OCH FILER

Flexibel

Anpassningsbar

Robust och självbärande burkonstruktion

Självdränerande

Cirka 80 % lägre klimatavtryck än motsvarande mur i betong

Bullerreducerande och ljudabsorberande

Teknisk data

LÄNKAR OCH FILER

FAQ - Vanliga frågor om fasadbeklädnad

Vad är en fasadbeklädnad?

En gabionfasad är en typ av fasadbeklädnad som använder gabioner, det vill säga burar eller korgar fyllda med sten, för att skapa en unik och hållbar design.

Hur installeras en fasadbeklädnad?

Fasadbeklädnad byggs på en befintlig fasad, och lägger bara till 125 mm i djup. Fasadelementen levereras tomma och fylls för hand på plats, vilket gör det möjligt att skräddarsy utseendet på fasaden. Vi tillhandahåller också tillhörande infästningar för enkel montering.

Vilken typ av sten kan användas i en fasadbeklädnad?

Det går att välja vilken typ av sten som helst för din fasadbeklädnad, beroende på ditt företags estetiska preferenser och hållbarhetsmål. Genom att använda olika stensorter och färger kan du skapa en unik och tilltalande fasad.

Vad är fördelarna med en fasadbeklädnad jämfört med en traditionell fasad?

Förutom att skapa ett unikt och visuellt tilltalande utseende för ditt företag, har gabionfasader också en rad praktiska fördelar. De är flexibla, robusta, självbärande och självdränerande. Dessutom har de ett cirka 80 % lägre klimatavtryck jämfört med motsvarande mur i betong, och de är bullerreducerande och ljudabsorberande.

Hur påverkar en fasadbeklädnad mitt företags miljöavtryck?

En fasadbeklädnad kan avsevärt minska ditt företags miljöavtryck. Med ett cirka 80 % lägre klimatavtryck jämfört med motsvarande mur i betong är gabionfasader ett utmärkt val för företag som strävar efter att minska sin miljöpåverkan.