BYGGHANDLING

Materialspecifikationer, tekniska instruktioner och ritningar

En bygghandling innehåller viktig information om exempelvis materialval, dimensioner och mått samt metod- och utförandebeskrivningar. Ju mer detaljerat och noggrant, desto smidigare byggprojekt. Utifrån våra gabioner kan vi hjälpa dig att ta fram den bygghandling du behöver inklusive beräknings PM och ritningsunderlag. 

Teknisk data

LÄNKAR OCH FILER

Vi är experter på att bygga gabioner

Gabioner Sweden står i framkanten av innovation inom konstruktion med gabioner. Som experter på att bygga gabioner, har företaget åtagit sig att leverera lösningar som är hållbara, estetiskt tilltalande och skräddarsydda för varje unik miljö. Med en djup förståelse för både teknik och design, tillhandahåller Gabioner Sweden tjänster som omfattar allt från design och materialval till byggnation och slutlig installation.

När du väljer Gabioner Sweden, väljer du en partner med bevisad expertis. Företaget använder högkvalitativa material och de senaste teknikerna för att sammanfoga galvaniserad ståltråd eller belagd ståltråd till robusta korgar. Dessa korgar fylls med omsorgsfullt utvald sten som inte bara stärker konstruktionens integritet utan också harmoniserar med den lokala miljön.

Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver en personlig touch. De arbetar nära kunderna för att anpassa formen och storleken på gabionerna så att de passar just deras projektbehov. Oavsett om det handlar om stödmurar, erosionsskydd eller bullerskydd, står Gabioner Swedens hantverksskicklighet och noggranna öga för detaljer i centrum för deras arbete.

Med en stark betoning på miljövänliga byggmetoder är Gabioner Sweden det självklara valet för dem som värderar hållbarhet lika högt som funktionalitet och design i sina byggprojekt.