Gabioner som fasadbeklädning

Med gabioner som fasadbeklädning skapas en möjlighet att skapa fasader med unika estetiska egenskaper. Gabioner Swedens gabionlösning med kassettelement i olika längder och höjder ger möjligheten att skapa fasader där omgivningen naturliga utseende kan återspeglas i byggnadens fasad. En produkt som definierar moderna byggnaders funktion och utseende.

Ett bidrag till hållbarhet

Inom byggbranschen har ett skifte mot mer hållbara byggmetoder blivit alltmer uppenbart. Fasadbeklädning, framtagen med återvunnet material och lokal sten, bidrar inte bara till byggnadernas energieffektivitet utan minskar även projektens totala miljöavtryck. Denna metodik reflekterar vårt engagemang för miljöansvar och dess strävan efter att minska koldioxidutsläppen i varje projekt.

Estetik som möter funktion

Gabioner Sweden värdesätter betydelsen av estetik i takt med funktion. Våra fasadlösningar är designade för att komplettera samtida arkitektur och ge uttryck åt varje projekts unika identitet. Med ett brett utbud av designalternativ, från minimalistiska till texturerade ytor, kan vi skräddarsy lösningar som förbättrar byggnadens estetiska och funktionella egenskaper.

Långsiktig hållbarhet och underhåll

En fasadbeklädnad är konstruerad för långsiktig hållbarhet. Genom att fokusera på hållbara material och konstruktionstekniker som kräver minimalt underhåll, kan vi säkerställa att dess lösningar behåller sin estetiska och funktionella kvalitet över tid, vilket ger en varaktig investering för våra beställare.

Framtidsutsikter med Gabioner Sweden

Vi är inte bara en del av byggbranschens framtid, vi driver aktivt innovationen framåt. Med ett kontinuerligt fokus på forskning och utveckling, är vi dedikerade till att erbjuda de mest avancerade och hållbara lösningarna för fasadbeklädning på marknaden.

Utforska hur Gabioner Swedens fasadbeklädnad kan revolutionera ditt nästa projekt och bidra till en mer hållbar och estetiskt tillfredsställande framtid.

Teknisk data

LÄNKAR OCH FILER

Flexibel

Anpassningsbar

Robust och självbärande burkonstruktion

Självdränerande

Cirka 80 % lägre klimatavtryck än motsvarande mur i betong

Bullerreducerande och ljudabsorberande

Teknisk data

LÄNKAR OCH FILER